Referenties

Referenties

Feesten in coronatijden, het was niet simpel. Zeker niet voor Kerst en Nieuwjaar want dan wil je toch wat speciaals om te delen met je geliefden. En uit eten gaan mocht niet. Dus werd er massaal thuis geleverd. Ook bij Leen Breemans in Lillo. Zij hadden een foldertje in de bus ontvangen van Food 2 Taste en dat zag er goed uit. Ook de info en foto’s op de website waren overtuigend en dus bestelde Leen het kerstdiner bij Food 2 Taste.
Leen Breemans: “En dat viel supergoed mee. Alle gerechten waren mooi in dozen verpakt. De voorgerechtjes waren op aparte bordjes gedrapeerd en zagen er supermooi uit. Het hoofdgerecht was verdeeld in aparte bakjes met daarbij foto’s hoe je het moest afmaken en serveren. Het vlees moest enkel afdekt even in de oven en er waren voldoende groenten. Je proefde echt dat alles super vers was. Iedereen was heel content, dus hebben we voor het feest van oudejaar opnieuw alles bij Food 2 Taste besteld.

Leen Breemans

Mooi gepresenteerd en super vers

Bij de familie Gembra in Houthalen wilden ze in de donkere tijden rond Kerstmis toch een lichtpuntje inbouwen en besloten ze om voor een hartverwarmend kerstdiner te zorgen. Een speurtocht op het internet bracht hen bij Food 2 Taste. Er werd een mailtje met vragen gestuurd dat prompt beantwoord werd.
Jacqueline Hulsbosch: “Dat schepte meteen vertrouwen en ik moet zeggen dat ook in het vervolg van het verhaal heel goed gecommuniceerd werd. Je merkte aan die mensen dat ze hun klanten hoog in het vaandel voeren. De service was bovendien voortreffelijk en de vriendelijkheid die men uitstraalde pakte mij wel. Bovendien was het eten super lekker. Wij gaan deze zomer voor onze jaarlijkse BBQ zeker terug naar Food 2 Taste, want we hebben een groot vertrouwen in die zaak.

Jacqueline Hulsbosch

Vriendelijke en correcte service

Niet alleen voor een familiefeest kan je terecht bij Food 2 Taste, zo weet Frank Jacobs ons te vertellen. Voor hem verzorgden Anita en haar team al een communiefeest en voor het straatcomité waar Frank deel van uitmaakt al diverse jaarlijkse barbecues en ontbijten.
Frank Jacobs: “Altijd is er voldoende voor iedereen. Het eten is bijzonder lekker en wordt altijd op een prachtige manier geserveerd. Zij kunnen moeiteloos grote feesten aan omdat ze goed georganiseerd zijn. Bovendien zit de verhouding prijs/kwaliteit bij Food 2 Taste zeer goed.

Frank Jacobs

Goed in grote feesten

Fotograaf Raf Beckers (Artimodus) kent Anita en Food 2 Taste van de wekelijkse ontbijten bij BNI, het internationale netwerk waarvoor Anita de ontbijten verzorgde voor 3 Limburgse chapters: “Food 2 Taste serveerde de beste ontbijten die ik ooit at. Iedere week was er afwisseling. Het klassieke spek met (altijd kakelverse) eieren was er, maar ook pannenkoeken, croque monsieur, croissants, Italiaans beleg, Breughel ontbijt en noem maar op. Je werd iedere week opnieuw blij als je het ontbijt van Food 2 Taste zag.

Raf Beckers

De beste ontbijten

Wil jij ook genieten van de pure gerechten van Food 2 Taste?
​​​​​​​Catering voor elk feest, daarvoor moet je bij Food 2 Taste zijn. 

Ontdek Meer

In de kijker

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail