Ons verhaal

OVER ONS

 Food 2 Taste is het verhaal van Anita Geens en haar echtgenoot Gilbert. Al zolang ze zich kan herinneren geniet Anita van koken. Het duurde dan ook niet lang alvorens ze de vraag kreeg om te koken voor familie en vrienden. Door de vele complimentjes groeide stilaan het idee om professonieel te gaan koken. In catering vond Anita haar creatieve en sociale uitlaatklep, iets wat ze in haar ‘vaste’ job in de verzekeringssector niet kon botvieren.

Koken zoals de grootouders

In 2007 hakte Anita de knoop door en begon aan een 3-jarige opleiding als kok aan de avondschool van Syntra in Genk, met specialisatie traiteur. Tijdens een korte werkervaring bij een traiteur viel het haar op dat er bij veel gerechten half-afgewerkte producten werden gebruikt. Daar kon ze zich helemaal niet in vinden! Bij Food 2 Taste kookt ze graag zoals haar grootouders nog deden. Een lekker stukje vlees, wat groenten en patatjes met een lekker sausje erbij.

Voorliefde voor desserts

Anita’s voorliefde voor desserts is er steeds geweest maar is nog meer op de voorgrond gekomen op het moment dat ze ontdekte dat ze diabetes had. Ze wilde haar dessertjes niet opgeven en begon te experimenteren met dessertbuffetjes in kleinere porties en suikervrije variaties. Ondertussen is het één van haar paradepaardjes! Het assortiment desserts is dan ook uitgebreider en niet beperkt tot de klassieke desserts, zoals chocomousse en tiramisu…

Omgebouwde koestal

In 2009 verbouwden Anita en Gilbert een ruimte in hun woning die door de vorige eigenaar als koestal werd gebruikt. Deze ruimte hadden zij nooit gebruikt of verbouwd dus deze was ideaal om er een kleine professionele keuken in te zetten. Sinds 2015 is Anita fulltime actief bij Food 2 Taste. Gilbert helpt wanneer dit nodig is.

Mensen laten genieten

 Anita is in haar nopjes als anderen genieten van haar eten. Het gezellige geroezemoes van een feestje. Het gelach bij een hapje en een drankje. Een vermoeide maar gelukkige gastheer of -vrouw zien op het einde van een feest. Daar doet Food 2 Taste het iedere keer weer voor.

Wij zorgen ervoor dat jij heerlijk kan genieten van je eigen feestje of evenement!
Wil jij dat ook? Laten we dan eens praten.

Vraag een offerte

Wil jij ook genieten van de pure gerechten van Food 2 Taste?
​​​​​​​Catering voor elk feest, daarvoor moet je bij Food 2 Taste zijn. 

Ontdek Meer

In de kijker

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail